BSO Almere Poort

Groep 5 – 8 jaar Italië en Zuid-Afrika

bso-45

Speciaal voor kinderen van 5 tot 8 jaar heeft Kinderpaleis Poort de groepen ‘Italië en Zuid-Afrika’. Ook bij deze groep is ontspanning belangrijk. Na een drukke dag moeten kinderen namelijk lekker tot rust kunnen komen zodat ze Kinderpaleis Poort al snel als tweede huis zien. In de groepen Italië en Zuid-Afrika is onder ander een televisie, tafelvoetbal en heel veel ander speelgoed. Activiteiten als professionele voetballessen, danslessen en telekidsmusicallessen behoren ook bij deze groep tot de mogelijkheden.

+
Bij Kinderpaleis Poort vinden we het belangrijk dat kinderen goed en gezond eten. Dat vormt tenslotte een belangrijke basis voor de dag. Daarom bereidt onze professionele kok iedere dag opnieuw verse maaltijden.
+
Naast goed en gezond eten, vinden we het bij Kinderpaleis Poort belangrijk dat de kinderen veel bewegen. Daarom hebben wij een eigen voetbalschool. De kinderen kunnen daar iedere week genieten van leuke en professionele voetballessen. Daarnaast krijgen de kinderen elke week professionele peutergymlessen.
+
Bij Kinderpaleis Poort in Almere draait het om gemak. Daarom bieden wij u een luxe haal- en brengservice. Wanneer u dat wilt, halen we uw kinderen dus van huis op, maar we brengen ze net zo graag weer thuis. Door heel Almere!
+
Een kinderdagverblijf moet veilig zijn. Een veilige omgeving voor de medewerkers, maar vooral ook voor de kinderen. Kinderpaleis Poort maakt daarom gebruik van een geavanceerd camerasysteem, zodat wij door het hele pand een optimale veiligheid kunnen waarborgen.
+
Net als goede voeding en beweging, is ook frisse lucht belangrijk. Bij Kinderpaleis Poort is dat uitstekend geregeld dankzij een speciaal ‘warmte terug win systeem’. Daardoor wordt lucht van binnen naar buiten geblazen, maar de lucht van buiten ook weer naar binnen. Uw kind ademt dus continu frisse lucht in.
+
Wij hebben een prachtige keuken die op maat is gemaakt voor kinderen. Door middel van kooklessen leren we kinderen koekjes, cakejes en pannenkoeken bakken, maar ook een gezonde warme maaltijd bereiden.
+
Bij Kinderpaleis Poort werken we met Bitcare. Met deze app kan u uw kind de hele dag volgen. Zo weet u altijd wat uw kind heeft gedronken, gegeten, welke activiteiten zijn uitgevoerd en worden er leuke foto’s in de app geplaatst.

badge-inschrijven

BSO Algemeen

Buitenschoolse opvang is opvang buiten de schooluren voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar (tot het verlaten van de basisschool). Hierbij is meestal sprake van een opvangaanbod van elke middag na schooltijd, op roostervrije dagen en gedurende de schoolvakanties. Buitenschoolse opvang heeft in eerste instantie een opvangfunctie en een zorgfunctie.

Lees verder

Dagritme

Kinderpaleis Poort werkt binnen de opvanggroep met een dagprogramma. Daardoor hebben we een vaste structuur, maar natuurlijk zijn er voldoende mogelijkheden tot afwisseling. Slaaptijden stemmen we bij Kinderpaleis Poort altijd af op elk individueel kind.

Lees verder

Activiteiten

Bij Kinderpaleis Poort staat uw kind op de eerste plaats. Naast gezonde voeding en voldoende bewegen, vinden we het belangrijk dat kinderen zich bij ons kunnen ontspannen. Plezier hebben. Daarom hebben we tal van activiteiten...

Lees verder

Buitenspelen

Kinderpaleis Poort heeft een grote buitenruimte van maar liefst 1000m2 met een verkeersplein, basketbalveld, voetbalveld, speeltoestellen en trampoline. Voor de dierenliefhebbers hebben wij konijnen, cavia’s en kippen...

Lees verder

Wennen

Voordat een kind gebruik gaat maken van de opvang bij Kinderpaleis Poort, plannen wij één á twee wendagen in. Op deze manier kunnen het kind, de ouders en de pedagogisch medewerker elkaar leren kennen en zal...

Lees verder

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.

button-inschrijven

WhatsApp chat