Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Kinderpaleis Poort heeft vijf stamgroepen: Het Suikerpaleis, Paleis op de Dam, Paleis Noordeinde, Paleis Raadhuis en Villa Eikenhorst. De kinderen zitten op een eigen stamgroep en kunnen daarnaast dagelijks kiezen uit ons BSO assortiment.

BSO Sport

Sporten is natuurlijk ontzettend goed voor kinderen. Sporten verbeterd hun conditie, is goed voor hun zelfvertrouwen en het leert de kinderen omgaan met emoties zoals boosheid en verdriet bij het verliezen.Daarom bieden wij BSO Sport aan. Onder begeleiding van een sportcoach zullen de kinderen verschillende sporten beoefenen. Plezier tijdens het sporten staat bij ons voorop.

BSO Creatief

Kinderen vinden het vaak ontzettend leuk om creatief bezig te zijn. Van kleuren tot verven, knippen en plakken tot aan het maken van je eigen spel. Laat je creatieve kant naar boven komen bij BSO Creatief. Hier laten wij alle aspecten van creatief bezig zijn voorbij komen.

BSO Social Media

Social Media is helemaal in onder de jongeren. Flimpjes maken is altijd leuk geweest, en tegenwoordig is het helemaal in om te vloggen! Maar ook fotografie en hoe om te gaan met Social Media komt allemaal aan bod bij BSO Social Media.

BSO Muziek

Muziek wordt door de meeste kinderen erg leuk gevonden. En dat is heel fijn, want naar muziek luisteren en zeker muziek maken, is heel leerzaam. Bij BSO Muziek leren wij je alles over en van muziek. Van zingen tot aan het bespelen van instrumenten en het leren lezen van noten. Wij zijn benieuwd naar alle muzikale talenten.

BSO Boswachters

Veel kinderen spelen graag buiten en in de natuur. Hoe leuk is het dan om naar het bos te gaan? Wij bieden daarom BSO Boswachters aan. De kinderen wanen zich een echte boswachter in het bos. We zullen verschillende activiteiten aanbieden denk hierbij aan een speurtocht, een modder race en knutselen in de natuur.

BSO Musical

Ontwikkel je talent voor dans, zang en theater en wordt een echte musical ster. Hoe leuk is acteren en musical? Bij BSO Musical kan je jou talent voor musical ontwikkelen. Niet alleen heel erg leuk maar ook nog eens heel goed voor je zelfvertrouwen.

BSO Zelfweerbaarheid

We spreken van weerbaarheid wanneer een kind op een passende en respectvolle manier voor zichzelf op durft te komen, zonder daarbij andere te schaden. Het meest belangrijke voor weerbaarheid is zelfvertrouwen. Een kind dat weerbaar is kan zichzelf verdedigen en durft een eigen mening te vormen. Wil jij jezelf ook weerbaar maken? Kom dan naar BSO Zelfweerbaarheid.

BSO Zwemmen

Wat is er nou leuker dan zwemmen? Zwemmen is niet alleen ontzettend leuk, maar ook nog eens ontzettend goed voor je. Het is goed voor je spieren, het werkt ontspannend en het is goed voor je hart en je longen. Vind jij het ook zo leuk om te zwemmen? Dan zien we je graag bij BSO Zwemmen.

BSO Masterchefs (koken)

Ieder kind kan wel iets doen in de keuken. Van simpel husselen tot het (bijna) helemaal zelf bereiden van een gerecht en alles ertussen. Voor je het weet heb je een echte sterkok in huis! Kom jij koken bij BSO Masterchef ? De kinderen leren hier alles omtrent koken. Van hoe splits je een ei tot aan het bereiden van een maaltijd. Maar ook leren we de kinderen over hoe dek je de tafel tot aan de schijf van vijf.

BSO Voetbalschool

Voor veel kinderen is voetballen hun favoriete vrijetijdsbesteding. Kinderen ervaren niet alleen een hoop plezier als ze voetballen, het is ook nog eens heel goed voor hun ontwikkeling. Je bouwt conditie op, wordt er lenig van en je leert samenwerken en omgaan met winst en verlies. Laat je talent zien bij BSO Voetbalschool.