BSO Almere Poort

bso813

Groep 8+ New York

New York bevind zich op de bovenste verdieping van Kinderpaleis-Poort. Op deze groepen vangen wij de kinderen op in de leeftijden 8 jaar en ouder. New York is voornamelijk bezig met de kinderen zelfstandig maken, dit zodat als de kinderen bij ons weggaan ze klaar zijn om alleen thuis te blijven. Een mooi voorbeeld hiervan, de kinderen smeren bij ons op de groep zelf hun brood en maken zelf hun limonade, daarnaast helpen ze ook mee met kleine klusjes, zoals bijvoorbeeld de vaatwasser inruimen.

Hoe ouder ze worden, hoe minder uitdagende de opvang wordt voor kinderen. Om de opvang voor de oudere kinderen toch leuk te houden, mogen de kinderen aan het begin van de dag kiezen welke workshops zij willen gaan doen. Dit varieert van verschillende sportactiviteiten, gewoon lekker chillen tot aan creatief bezig zijn.

+
Bij Kinderpaleis Poort vinden we het belangrijk dat kinderen goed en gezond eten. Dat vormt tenslotte een belangrijke basis voor de dag. Daarom bereidt onze professionele kok iedere dag opnieuw verse maaltijden.
+
Naast goed en gezond eten, vinden we het bij Kinderpaleis Poort belangrijk dat de kinderen veel bewegen. Daarom hebben wij een eigen voetbalschool. De kinderen kunnen daar iedere week genieten van leuke en professionele voetballessen. Daarnaast krijgen de kinderen elke week professionele peutergymlessen.
+
Bij Kinderpaleis Poort in Almere draait het om gemak. Daarom bieden wij u een luxe haal- en brengservice. Wanneer u dat wilt, halen we uw kinderen dus van huis op, maar we brengen ze net zo graag weer thuis. Door heel Almere!
+
Een kinderdagverblijf moet veilig zijn. Een veilige omgeving voor de medewerkers, maar vooral ook voor de kinderen. Kinderpaleis Poort maakt daarom gebruik van een geavanceerd camerasysteem, zodat wij door het hele pand een optimale veiligheid kunnen waarborgen.
+
Net als goede voeding en beweging, is ook frisse lucht belangrijk. Bij Kinderpaleis Poort is dat uitstekend geregeld dankzij een speciaal ‘warmte terug win systeem’. Daardoor wordt lucht van binnen naar buiten geblazen, maar de lucht van buiten ook weer naar binnen. Uw kind ademt dus continu frisse lucht in.
+
Wij hebben een prachtige keuken die op maat is gemaakt voor kinderen. Door middel van kooklessen leren we kinderen koekjes, cakejes en pannenkoeken bakken, maar ook een gezonde warme maaltijd bereiden.
+
Bij Kinderpaleis Poort werken we met Bitcare. Met deze app kan u uw kind de hele dag volgen. Zo weet u altijd wat uw kind heeft gedronken, gegeten, welke activiteiten zijn uitgevoerd en worden er leuke foto’s in de app geplaatst.

badge-inschrijven

BSO Algemeen

Buitenschoolse opvang is opvang buiten de schooluren voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar (tot het verlaten van de basisschool). Hierbij is meestal sprake van een opvangaanbod van elke middag na schooltijd, op roostervrije dagen en gedurende de schoolvakanties. Buitenschoolse opvang heeft in eerste instantie een opvangfunctie en een zorgfunctie.

Lees verder

Dagritme

Kinderpaleis Poort werkt binnen de opvanggroep met een dagprogramma. Daardoor hebben we een vaste structuur, maar natuurlijk zijn er voldoende mogelijkheden tot afwisseling. Slaaptijden stemmen we bij Kinderpaleis Poort altijd af op elk individueel kind.

Lees verder

Activiteiten

Bij Kinderpaleis Poort staat uw kind op de eerste plaats. Naast gezonde voeding en voldoende bewegen, vinden we het belangrijk dat kinderen zich bij ons kunnen ontspannen. Plezier hebben. Daarom hebben we tal van activiteiten...

Lees verder

Buitenspelen

Kinderpaleis Poort heeft een grote buitenruimte van maar liefst 1000m2 met een verkeersplein, basketbalveld, voetbalveld, speeltoestellen en trampoline. Voor de dierenliefhebbers hebben wij konijnen, cavia’s en kippen...

Lees verder

Wennen

Voordat een kind gebruik gaat maken van de opvang bij Kinderpaleis Poort, plannen wij één á twee wendagen in. Op deze manier kunnen het kind, de ouders en de pedagogisch medewerker elkaar leren kennen en zal...

Lees verder

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.

button-inschrijven

WhatsApp chat