Ervaringen ouders

Ervaringen van ouders

Wij komen al 6.5 jaar over de vloer bij Kinderpaleis-Poort en doen dat nog steeds met veel plezier! onze kinderen voelen zich hier thuis en dat is belangrijk. Kinderpaleis-Poort is zeker een aanrader

Sharon

Mijn ervaringen zijn heel positief. Ik ben zelf ook werkzaam in het bedrijf en breng mijn dochter zeker met een vertrouwt gevoel naar de opvang. Ik ken de leidsters goed en weet ook dat zij heel goed hun werk doen. zij werken echt met hun hart.

Stephanie

Zorgzame leidsters. Groot aanbod van activiteiten voor de kinderen. Geweldige service. Ze kijken altijd hoe ze je tegemoet kunnen komen.

Rachel

Ben zeer tevreden over kinderpaleis-poort.
Isabeau voelt zich er vanaf het begin erg thuis
Het zijn leuke vriendelijke leidsters
En doen veel verschillende dingen met de kinderen
Zeer aan te raden

Erwin luitjens

Wij geven Kinderpaleis-Poort een 8. In het weekend vraagt ze vaak naar haar juffen en ook als wij in de buurt langs rijden. Wanneer wij haar brengen naar de opvang stapt zij al vaak snel over naar de juffen en vergeet ons dan gedag te zeggen

Cindy & Mike

Bij haar eigen juffen wilt zij niet meer naar huis.Thuis praat ze ook altijd over juffen. Wij geven Kinderpaleis-Poort een 8,5

Esther

Zeer nette kinderopvang/BSO. Leuke leidsters die begaan zijn met je kinderen. Ze doen veel leuke dingen met hen. Leuk dat ze ook een app hebben en dat je zo updates krijgt.

Oriana

Wij vinden Kinderpaleis-Poort een hele goede en leuke opvang. Er worden heel veel leuke dingen met de ondernomen. Het is zeer goed georganiseerd. een top opvang

Iwan

De beste opvang die je maar kan vinden! 🙂 Super faciliteiten, vers eten en de liefste personneel! Onze dochter wilt zelfs in het weekend naar Kinderpaleis!

Stefanie

Zeer mooie en fijne opvang, ik breng mijn dochtertje met plezier.. Ze houdt super veel van haar leidsters en als ik haar ophaal gaat ze altijd vrolijk weg. Doen hun werk super goed, geven ieder kind een veilig gevoel, leuke activiteiten en ze komen je altijd wel tegemoet.

Hier moet je je kind zeker naar toe brengen!

Shantasia

Paleis Poort is een top opvang! De groepsleidsters ken ik al 8 jaar, geweldige dames! Zij handelen ook naar je wensen. Wij zijn tot nu toe zeer tevreden met Paleis Poort!

Cheryl

Uw ervaring insturen?