Activiteiten

Bij Kinderpaleis Poort staat uw kind op de eerste plaats. Naast gezonde voeding en voldoende bewegen, vinden we het belangrijk dat kinderen zich bij ons kunnen ontspannen. Plezier hebben. Daarom heeft Kinderpaleis Poort tal van activiteiten die regelmatig op het programma staan.

Dance-academy

Kinderpaleis Poort biedt elke week professionele danslessen aan, die worden gegeven door Kelsey Blikslager. Zij volgde negen jaar de vooropleiding bij Dansacademie Lucia Marthas en daaropvolgend de vierjarige Hbo-opleiding.

In 2007 maakte zij haar debuut als het meisje in de rode jurk bij het John Kraaijkamp Musical Awards Gala met het nummer ‘Sweet Georgia Brown’. Daarnaast was Kelsey te zien in musicals als Dirty Dancing, Saturday Night Fever en Hairspray. Daarnaast heeft zij meegedanst bij Musicals in Ahoy, De Gouden Televizier-Ring en als achtergronddanseres voor Gloria Gaynor en De Topper (2011). Daarom is het geweldig dat zij ook op Kinderpaleis Poort meewerkt!

Wij bieden:

  • Peuter- en kleuterdans
  • Allround danslessen

Natuurlijk worden de danslessen van Kinderpaleis Poort aangepast op de lichamelijke mogelijkheden van de leeftijdsgroep. De danslessen worden zo gegeven dat, wanneer kinderen talent hebben, zij rechtstreeks vanuit Kinderpaleis Poort kunnen doorstromen naar een vooropleiding van een professionele dansschool.

Voetbalacademy

Kinderpaleis Poort wil graag het voetbalinzicht van kinderen verbeteren door hen een zo divers mogelijke training te bieden. Daarom vormen de kwaliteiten en bewegingen van topvoetballers de uitgangspositie van de training. Al die wereldtoppers hebben namelijk één ding gemeen: zij domineren de basisvaardigheden op hun positie. Dankzij basisbewegingen kun je je tijdens het spel uit moeilijke situaties werken. Het aanleren en toepassen van dit soort bewegingen vormen dan ook het doel van elke training bij Kinderpaleis Poort. Kinderen vergroten hiermee meteen hun inzicht.

Kinderpaleis Poort voetbalschool is er voor alle kinderen van 2 tot en met 13 jaar.

Zelfverdedigingsles

De zelfverdedigingslessen zijn simpel van opzet en uw kind staat altijd centraal. De kinderen leren bij ons niet alleen om hun zelfvertrouwen te vergroten, maar leren ook praktische zelfverdedigingstechnieken om zichzelf (eventueel) te kunnen gaan verdedigen. De lessen zijn leuk, en speels van opzet. Maar respect voor ieder mede mens staat bij ons hoog in het vaandel. En de kinderen moeten natuurlijk wel bereid zijn om wat te leren.

Kooklessen

Kinderpaleis Poort heeft een prachtige keuken die op maat is gemaakt voor kinderen. Door middel van kooklessen leren we kinderen koekjes, cakejes en pannenkoeken bakken, maar ook een gezonde warme maaltijd bereiden.

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.

button-inschrijven

WhatsApp chat