Stage

 

Achtergrondinformatie bedrijf:
Kinderpaleis-Poort is een professionele organisatie die pedagogisch verantwoorde en kwalitatief goede kinderopvang biedt. Wij hebben 5 BSO groepen en 5 KDV groepen. Wij zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die het beste uit zichzelf willen halen, kinderen optimaal willen begeleiden in hun ontwikkeling en uiteraard de allerbeste zorg willen bieden.

Werkzaamheden
Als stagiair van de BSO ben je op een speelse en creatieve manier bezig met de kinderen. Je zal werkzaamheden voor de kinderen moeten verzinnen en zorgen dat de kinderen het naar hun zin hebben. Je zult werken met kinderen in de leeftijdscategorie 4-10 jaar. Kinderpaleis-Poort vindt het uiterst belangrijk dat de ontwikkeling van de kinderen gestimuleerd wordt.

Profiel
Wij zijn opzoek naar een enthousiaste stagiaire die met veel plezier met kinderen werkt. Respect heeft voor zowel kind(eren) als ouder(s), collegiaal en initiatief toont.

Aanbod
Wij bieden jou een afwisselende en uitdagende stage aan op onze buitenschoolse opvang waarbinnen je samen met je collega’s naar een afgesproken resultaat toewerkt. Daarnaast bieden wij je de kinderen, de ouders, je collega’s en de ruimte aan als inspiratiebron.

Hebben wij je enthousiast gemaakt? Stuur dan je CV en motivatie op. Indien u geen reactie ontvangt dan bent u helaas niet geselecteerd voor onze sollicitatieronde.

WhatsApp chat